Verkopen

Verkopen via Immo VDL?

 

Bij ons wordt u steeds opgevolgd door de zaakvoerders zelf. Onze telefoonlijn staat steeds doorgeschakeld, zodat wij op elk moment klaar kunnen staan voor onze klanten. Op deze manier zorgen wij voor een optimale relatie met onze klanten.

Eddy & Frederik

U wenst uw eigendom te verkopen.

Voor de meeste mensen is dit een éénmalige transactie waarbij U het best bijgestaan wordt door een persoon die U kan vertrouwen en die de nodige ervaring en vakkennis heeft op dit gebied.

Alles begint met een correcte schatting. De eigenaar wenst immers te verkopen aan een zo hoog mogelijke prijs en de verkoper wenst zo weinig mogelijk te betalen. Hierbij dient men uit te gaan van de marktwaarde met een beperkte verhoging als onderhandelingsmarge.

Het is de bedoeling om met een realistische prijszetting er voor te zorgen dat uw eigendom op een redelijke termijn verkocht wordt. Bij een te hoge prijs riskeert U immers dat uw huis te lang te koop staat en zo verbrand raakt dat U het nadien enkel nog aan een te lage prijs kunt verkopen.

Graag komen wij vrijblijvend bij u langs voor een gratis schatting en een toelichting van de werkwijze van ons kantoor.
Wenst u alvast een gratis schatting, klik dan hier.

Bel ons gerust op het nummer :


Bij afwezigheid wordt dit nummer steeds doorgeschakeld naar mijn GSM zodat ik steeds bereikbaar blijf voor alle informatie.

Steeds tot uw dienst 


WEND U TOT ONS IN VOLLE VERTROUWEN